Върви, народе възродени,
към светла бъднина върви,
с книжовността, таз сила нова,
съдбините си ти поднови!


 

Уважаеми родители и ученици,

 

            На 30. и 31. май 2017 г. от 9,00 до 18,00 часа в малкия физкултурен салон ще се приемат поръчки за униформено облекло за учебната 2017/2018 г. Служители на фирма „ТРЕА-44” ЕООД ще взимат мерки и ще приемат заявки. Заявеното униформено облек-ло се плаща веднага, на място на служителя на фирмата. 26. СУ Йордан Йовков” ще обобщи заявките и ще сключи договор с фирмата за изпълнението на поръчката. Облеклата ще бъдат доставени в училище в началото на м. септември.

            Напомняме, че за учебната 2017/2018 г. униформеното облекло е задължително за всички ученици от 1. до 7. клас включ. Всеки ученик/родител може да избере униформени дрехи според предпочитанията си, но така, че горната част на тялото да бъде винаги с униформа. Униформи могат да закупят и ученици, за които не е задължително да ги носят.

            Артикулите и техните цени можете да видите тук.
Йордан Йовков
"Нека във всяка българска къща  да има по някоя българска  книга -  хубава книга, която и да била, от когото и да е.
Тя може да бъде една вещ, но може и да стане една светиня, защотo в нейните страници, буквите и редовете и, теглени като черни бразди, е хвърлено живо зърно,  заровен е благотворният кълн на самата обич към книгата, към езика."