УЧИЛИЩЕН КОНЦЕРТ

10.04.2012

На 23.март залата на читалище „Средец” събра ученици, родители и учители на пролетен концерт. Водещите Анжелин и Радоя откриха програмата и тя започна с изпълнение на ученици от подготвителен клас. Те поздравиха публиката с песни за пролетта.

След това учениците от 1. а клас представиха драматизация „Пролетен венец” и изпяха песента „Хей, дете”. Първи „б” клас представиха „Весели истории в рими”. Децата от втори клас създадоха весело настроение с песни. Малките танцьори от балет „Естрея” предизвикаха аплодисментите на публиката със своя хип-хоп танц.

Сред нашите ученици има не само певци и танцьори, но и музиканти. Това доказаха чрез майсторското си изпълнение на пиано Волен и Никола от 3.а клас. Хор от 3. б клас със солисти: Дария, Стефани и Стилиян представиха мечтите на едно дете и неговите родители в песенен вариант.

Учениците от 4.б клас ни припомниха народните обичаи, свързани с празниците: Благовещение, Лазаровден, Цветница, Великден.

Фолклорният танцов състав при училището зарадва публиката с танц „Детски игри”. Момичетата от 5.а клас изпяха песента „Тийнейджъри”, а децата от 5.б ни пренесоха в Африка с песента „Мамбо разходка”.

Кандидат- гимназистите от седмите класове заедно с г–жа Каменска представиха скеч „В час по български”. Калина, Никол, Мариета и Стефани от 6.а зарадваха слушателите с песента „Price tag”. Джулия, Йоана и Росица зарадваха почитателите си с изпълнението на „Интернет хлапета”.

Успех пожъна представянето на мажоретния състав. Виктор от 8а клас рецитира стихове на Валери Стефанов за пролетта. Гала и Елеонора от 7.а раздвижиха публиката с веселите ритми на песента „Dynamite”. Йоанна и Мариса от 8.а усмихнаха публиката песента „Rolling in the deep”. А Мартина и Радоя разчувстваха присъстващите с „How love”. Концертната програма завърши с взрвяващо изпълнение на тацьорите на балет „Естрея”.

Екип на в.”26-то днес”

Tags:

Comments are closed.

Абонамент за Вестник „26-то ДНЕС“ чрез имейл

Въведете имейл:

май 2024
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031