Мария Йосифова или на галено Мимето

Всеки да се представи с няколко думи.

Модератори: koteto_stefi, mimenceto

Мария Йосифова или на галено Мимето

Мнениеот mimenceto на Пет Окт 30, 2009 9:30 pm

Ами нека се представя с няколко думи.Аз се казвам Мария и съм ученичка в девети клас.Родена съм в Молдова в град Сорока... Роден език:румънски Езици които знам:български,румънски,руски и сега изучавам английски и испански.Живея от 10 години в България. Нещата които мразя са: да ме лъжат,да чета, мразя супи ;д;д и мразя интригантите и клюкарките. Нещата който обичам са:семейството,приятелите,купоните,шопинг ии обичам да се забавлявам с приятели,да ходя на кино(пак с приятели ;д ) Обичам да седя на компютъра и да пиша във форумите на карамелче.ком.....
тОва СъМ аЗз.. няквъ изтрещялъ русъ малкъ лиглъ... вече с Егн Дали ми давате НЕ или Да ми е ВСЕ ТАЯ!! :п ;д Та такам за повече информация търсете под капачките :lol: :lol:
МРАЗЯ:
:!: лицемерието!Ако има нещо да ми казвате го кажете в очите ми...
:!: Подмазването! Ако сте ми приятни,симпатични хора,каквото ме помолите ще се опитам да помогна,а не да не ме познавате и да почнете // Ее сладуранко искам снемка с тебб айде да се видимм ;д //
:!: да ме ядосват и занимават с глупости....
Мисля,че това са най важните неща,които не понасям...
Нещата които обичам са:
:!: Обичам семейството си.Може да се караме и всякакви глупости,но без тях не мога!
:!: Обичам приятелите си.ТЕ не са много,но те са причина аз още да се държа...
:!: Обичам добрата компания и пътуванията.... а най много пътуванията с Ивкаа ;д
:!: Обичам музиката... каквото и да правя,го правя с музика....
mimenceto
Site Admin

Re: Мария Йосифова или на галено Мимето

Мнениеот muhomuho на Вто Дек 22, 2009 9:28 am

това твое представяне не е само с няколко думи,можеше да кажеш само че си от 26 :D :D
muhomuho

Назад към Потребители